GENERELLE VILKÅR

SOLSKO AS arbeider for å ivareta ditt personvern når du benytter deg av våre tjenester. Derfor har vi utarbeidet en policy for hvordan personopplysningene dine skal behandles og beskyttes. Innholdet i policyen kan bli endret fortløpende, og derfor bør du lese gjennom den på nytt neste gang du besøker oss online.

 

Det norske selskapet SOLSKO AS er ansvarlig ovenfor dine personopplysninger.

 

Hva bruker vi de personlige opplysningene dine til?

Ved å oppgi dine personopplysninger gir du ditt samtykke til at vi bruker den innsamlede informasjonen til å fullføre våre forpliktelser overfor deg og levere den servicen du forventer. Vi trenger opplysningene for følgende formål:

 

·         For å opprette din personlige brukerkonto hos nursingcare.no (dvs. ditt navn og adresse)

·         For behandling av bestillingene dine via våre online tjenester (dvs. navn, adresse, fødselsdato og bankopplysninger)

·         For å via SMS sende informasjon om forsendelser (dvs. ditt mobiltelefonnummer)

·         For å sende deg markedsføringstilbud som nyhetsbrev og kataloger (dvs. din e-mailadresse, ditt navn og din postadresse)

·         For å kontakte deg dersom det oppstår noen problemer når vi skal levere varer til deg (dvs. telefonnummer, adresse)

·         For å svare på spørsmål fra deg og for å informere deg om nye eller endrede tjenester (dvs. e-mailadressen din)

·         For å informere vinnere av online-konkurranser (dvs. din e-mailadresse, ditt navn, hjemmeadresse og telefonnummer)

·         For å behandle brukerkontoen din ved å gjennomføre kredittkontroller (dvs. navn, adresse, fødselsdato)

·         For å analysere dine personopplysninger for å kunne gi deg relevante tilbud og informasjon (dvs. navn, kjøpsvaner)

·         For å bekrefte at du er myndig og kan shoppe online (dvs. fødselsdato)

 

Opplysningene dine lagres bare så lenge det er nødvendig for å utføre våre tjenester eller så lenge det er foreskrevet ifølge loven. Etter dette slettes personopplysningene dine. Vi kan ikke fjerne personopplysningene dine så lenge et lagringspålegg foreligger ifølge loven. Eksempel på dette kan være bokføringsreglement eller tilfeller av lovmessige grunnlag for å beholde opplysningene, som for eksempel et vedvarende kontraktbundet forhold.

 

Hvilke rettigheter har du?

Du har rett til å kontakte oss og få vite hvilke personopplysninger som er registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Du har også rett til en gang per kalenderår å kostnadsfritt kreve en registerutskrift med personopplysningene vi har registrert på deg. Søknad om utskrift fra register sendes skriftlig til SOLSKO AS. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedsføringsformål (for eksempel utsendelse av katalog, nyhetsbrev eller tilbud). Du kan kontakte oss enten per brev til SOLSKO AS, Fredrik Selmers vei 2, 0663 Oslo eller per e-post til kunde@solsko.no

 

Hvem får tilgang til opplysningene?

Vi formidler/selger/bytter aldri opplysningene dine til en tredjepart i markedsføringsøyemed utenfor SOLKO AS. Opplysninger som gis videre til tredjepart brukes kun for å oppfylle SOLSKO AS sin forpliktelser overfor deg. SOLSKO AS videresender f. eks. adresseopplysninger til leverandører og speditører i forbindelse med leveranser. SOLSKO AS kan også komme til å dele personopplysningene dine med organisasjoner som kredittopplysnings- eller inkassoselskaper for å gjennomføre kontroll av kredittverdighet, identitetskontroll og overtagelse av gjeld.

 

Hvordan beskytter vi dine opplysninger?

Vi har gjort både tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine opplysninger mot f. eks. tap, manipulasjon eller uvedkommen tilgang. Vi tilpasser kontinuerlig våre sikkerhetstiltak til den fortløpende teknologiske utviklingen. Hos SOLSKO AS beskytter vi opplysningene dine ved hjelp av kryptering. SSL står for Secure Sockets Layer og er en funksjon som gjør at all informasjon som sendes mellom kjøperen og selgeren blir kryptert.

 

Kortkjøp

For å gjøre kortkjøp hos oss så sikkert som mulig, sendes all informasjon kryptert med SSL (Secure Socket Layer). Det betyr at informasjonen sendes via en sikker forbindelse og at kortopplysningene dine ikke kan leses av utenforstående.

Ved kortkjøp samarbeider vi med en autorisert betalingsformidler som hjelper oss med å kontrollere at kortet er gyldig for kjøp direkte mot banken din. Vår betalingsformidler behandler kortinformasjonen på korrekt måte i henhold til den internasjonale sikkerhetsstandarden PCI DSS som kortselskapene VISA, MasterCard, Diners, American Express og JCB står bak. Dette innebærer at kortopplysningene dine håndteres på en svært sikker måte. Når du handler med kort forbeholder vi oss retten til å foreta en personkontroll.

 

Hvordan behandles personopplysninger ved rekruttering?

Vi tar ansvar for alle personopplysningene vi får tilgang til i forbindelse med rekruttering eller konkurranser. Disse opplysningene behandles og lagres i Norge. Har du spørsmål angående søknaden og personopplysningene dine, finner du kontaktinformasjonen til SOLSKO AS under “Kontakt oss”.

Når du sender inn en søknad til oss, godkjenner du samtidig at vi bruker dine personopplysninger i vår rekrutteringsprosess. Deretter oppbevarer vi kun opplysningene etter avtale. SOLSKO AS har som policy at vi ikke ber om sensitive opplysninger fra arbeidssøkende. Oppgi derfor ikke sensitiv informasjon (om f.eks rase/etnisk opphav, politiske holdninger, religiøs/filosofisk overbevisning eller medlemskap i fagforeninger) når du sender inn en interessemelding/søknad til oss. Vi prøver alltid å svare på søknader så snart det er mulig.

 

Informasjonskapsler (Cookies)

En informasjonskapsel – cookie – er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin eller mobil og hentes opp derfra ved senere besøk. SOLSKO AS bruker informasjonskapsler for å forbedre og forenkle ditt besøk. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre personlig informasjon, eller til å gi informasjon til tredjeparter. Det finnes to ulike typer informasjonskapsler, vedvarende og midlertidige (informasjonskapsler for sesjoner). Vedvarende informasjonskapsler lagres som en fil på din datamaskin eller mobil i en tidsperiode på ikke mer enn 12 måneder. Informasjonskapsler for sesjoner er midlertidige og forsvinner når du stenger økten i nettleseren. Vi bruker vedvarende informasjonskapsler for å lagre ditt valg av startside og for å lagre dine detaljer hvis du velger “Husk meg” når du logger inn. Vi bruker midlertidige informasjonskapsler når du velger funksjonen produktfilter, for å finne ut om du er logget inn og når du legger en vare i shoppingbagen.

Det er enkelt å slette informasjonskapsler fra datamaskinen eller mobilen ved hjelp av nettleseren. Se under “hjelp” i nettleseren for å finne instruksjoner for hvordan du håndterer og sletter informasjonskapsler. Merk deg at du ikke vil kunne bruke alle funksjoner hvis du slår av informasjonskapsler.

 

Informasjonskapsler for tredjepart

Vi bruker informasjonskapsler for tredjepart til å samle inn statistikk i aggregatform ved hjelp av analyseverktøy som Google Analytics og Coremetrics. Både vedvarende og midlertidige informasjonskapsler (informasjonskapsler for sesjoner) blir brukt. De vedvarende informasjonskapslene lagres på datamaskinen eller mobilen i ikke mer enn 24 måneder.